Tar kvelden

Da fikk jeg ikke snakka med fyren jeg liker idag egt... no særlig. Non små kommentarer her og der, men det var kanskje tre ganger elns :/ Han er så søøt! Kaller ham bare for N nå siden han vil sikkert ikke ha navnet sitt her. Selvom han er Briter, så tørr jeg ikke cx Who knows what might happen, you know.
Men ja, jeg venta siden ett på da'n, så da trur jeg at jeg legger meg. Han sa uansett på onsdag at han mest sannsynelig ikke ville være på no på fredag og lørdag, og joa, det var ganske sant. Så han sa ifra, og da kan jeg ikke klage. Uansett, så hakke jeg no med livet hans å gjøre... hehFøler meg litt nedfor siden... ja. Ville jo snakke med han, egt skype. Men sist jeg skypa men så dumma jeg meg ut no skikkelig, så kanskje han ikke syntes no særlig om meg heller cx meh.

What can you do? Og nåå har jeg kindeer! WOOO!! Men skal legge meg cx Ork å værra oppe når du ikke har non å snakke med. OH WELL. Natta~

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aihana Marika

Aihana Marika

17, Nedre Eiker

Je e en otaku og kpop fan. Blogger mest om livet mitt fra starten a vgs! :) Je elsker å kle meg ut. Her e det lov å komme med 100% frie meininger om ka som heilst ;)

Kategorier

Arkiv

hits