Woahwoah

Blogg har blitt ganske ny ser jeg. Og jeg burde egt ha tatt med meg skolePCen syns jeg siden jeg kan fikse på CSS kodene nå XD Har programmet jeg trenger på skole laptopen... WOO ALL HAIL I.T. (Information Technology = My class)

Og jeg skal poste ett nytt innlegg etter at jeg har fiksa meg, siden jeg våkna for bare en halvtime sida. Eneste jeg har fått gjort er å spise så... egentlig ikke ferdig med det heller cx

Jeg skal OGSÅ til butikken litt seinere, for å kjøpe mer snacks (aka. ostepop) til anime marathon, siden Pewdiepie har betalt for Crunchyroll zero-adds og free-anime i 26 dager til!! WOONylig bilde av meg (profilbilde).

Som jeg sa, blir enda ett innlegg etter dette. Og skal nå prøve å skjerpe meg med blogginga, fordi jeg har begynt å kjede meg så my, så har jeg jo GOD tid til å blogge x.x Yet it never occurred to me.

Takk for de som faktisk  fortsetter å komme innom bloggen selvom den har vært død en ganske god stund nå!! Er også non ganger LIVE på YouNow ved navn GreenFairy, så det er bare å komme innom XD Hadde vært bedre å få folk til å spørre om flere ting! Men jeg snakker engelsk der da, lololol. Selvfølgelig switcher jeg til norsk om det er non norske der, godt med pause fra stresset med engelsk c:

TAKK FOR MEG~

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aihana Marika

Aihana Marika

17, Nedre Eiker

Je e en otaku og kpop fan. Blogger mest om livet mitt fra starten a vgs! :) Je elsker å kle meg ut. Her e det lov å komme med 100% frie meininger om ka som heilst ;)

Kategorier

Arkiv

hits