Hjemme~

Da hadde jeg kommet hjem fem på natta! ;D Kjørte gjennom Danmark-Sverige og tilbake til Norge heile natta. Mamma bare måtte sjekke innom København, og der gikk vi oss vill en stund.. Så blei vi alle irriterte og grinete. Kan si at forholdet mellom oss tre har blitt litt tynnere. I hope it'll get over that soon.

Snart må jeg begynne å jobbe, med tanken på at mamma vil ikke kjøpe ting til meg lengre, som jeg trenger. F.eks: Jeg merka at headsettet mitt ble ødelagt mens vi var i Danmark. Lednigene har tydeligvis hoppa ut fra plassen sin inne i ledningen der jeg kobler til headsettet. Eneste jeg hører er motorlyder... Og jeg må ha nytt headset, høytalere, tastatur og mic til PCen. Pluss så er det en kjole jeg har lyst på, et cosplay jeg må enten lage eller kjøpe og må ha mer av den sminken jeg bruker. Alt dette trenger jeg nå, og jeg har såvidt over 30kr. Jeg har laga CV, nå er det egt bare å lete etter jobber. Too bad I'm so awkward and shy.

I'll try my best! 

Mvh Maria-pyon~

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Aihana Marika

Aihana Marika

16, Nedre Eiker

Je e en otaku og kpop fan. Blogger mest om livet mitt fra starten a vgs! :) Je elsker å kle meg ut. Her e det lov å komme med 100% frie meininger om ka som heilst ;)

Kategorier

Arkiv

hits